Nintendo Switch presterer bedre enn PlayStation 4 dersom man sammenligner fra lanseringsdato.

Annonse


Rykker fra Sony med Nintendo Switch

Japanske Ace Research Institute med analytikeren Hideki Yasuda i spissen melder i en rapport at Nintendo Switch selger raskere enn Sonys PlayStation 4.

Solgt tre millioner flere

I rapporten går det frem at de tidligere påstandene om at Switch solgte dårlig ettersom forventet salg ble nedjustert fra 20 til 17 millioner, ikke nødvendigvis er sanne. Det gis uttrykk for at Nintendo Switch presterer bedre dersom man sammenligner lanseringene for begge konsollene.

Dersom man sammenligner de første åtte kvartalene de to konsollene har vært i salg, er det solgt over tre millioner flere Switch-enheter enn PlayStation 4. Totalt har Nintendo solgt litt i overkant av 32 millioner Switch-konsoller siden lanseringen som fant sted i mars 2017.

Tror du Switch kommer til å passere Nintendo Wii i antall solgte enheter?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse