Last ned det nye Battle Royale-spillet "Apex Legends" nå med en gang
Ryktene stemte og spillet kan lastes ned til PC og konsoll nå med en gang.

Annonse


GRATIS: Last ned det nye Battle Royale-spillet “Apex Legends” nå med en gang

Enda et Battle Royale-spill er på vei, men denne gangen introduseres vi til den populære spillsjangeren i Titanfall-universet. Overflod av Battle Royale-spill tenker nok mange, men i anledning fremvisning av Apex Legends så er vi kanskje mer spente enn noensinne.

Oppdatert, 21:18:

EA har lansert Apex Legends gratis til PC, Xbox og Playstation. Dessverre er ikke spillet crossover-kompatibelt.

Annonse
Sniktitt klokka 17

Spillstudioet Respawn med administrerende direktør Vince Zampella har nemlig sendt ut Twitter-meldinger hvor det gis uttrykk for at spillets avsløring finner sted klokka 17.00 norsk tid gjennom Twitch.

For de som tenkte å boltre seg fast foran skjermen presist klokka 17 så kan det være viktig å påpeke at spillet da kun vises i en liten sniktitt, men at det deretter følger opp til noe mer storslått hvor alle detaljene rundt spillet avsløres.

Ikke mange detaljer

Annet enn detaljene som gikk av de første ryktene vet vi ikke noe særlig mer om spillet. De første ryktene skulle ha det til at det blir gratis å spille Apex Legends, men at det blir muligheter for kjøp i spillet i form av kosmetiske elementer.

Spillet skal visstnok ha ulike karakterer man spiller med, samt totalt 60 spillere per server og maks tre spillere på hvert lag. Titan-draktene man fra selve Titanfall-spillene er kjent med, blir ifølge ryktene ikke å finne i Apex Legends.

Det som blir interessant å vite er hva Respawn baker inn av nyvinninger for å gjøre spillet spesielt, for akkurat nå er Battle Royale-sjangeren preget av for lite variasjon.

Bilder har lekket

På nettet har det de siste timene blitt lekket et par bilder som påstås å være hentet fra Apex Legends, uten at man med sikkerhet kan si at disse er ekte:

Hva tror du må til for at Apex Legends blir en reell konkurrent til Fortnite?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse