Ser du hva Xiaomi-sjefen holder her?
Xiaomi-sjefen holder en foldbar telefon som fungerer tilsynelatende ganske bra.

Annonse


Råtøft: Ser du hva Xiaomi-sjefen holder her?

Tidlig denne måneden publiserte vi en ganske bra sammensatt video som viste det vi mistenkte for å være Xiaomi sin første prototype av en foldbar telefon.

Foldbar telefon i all sin prakt

Og det viser seg at det er tilfellet: nå stiller sjefen i Xiaomi selv opp i en video med den samme enheten som han tukler med.

I en teaser-video på Weibo ser man Bin Lin bla nedover skjermen på den store telefonen og deretter brette den på begge sider for å forme en smarttelefon med vanlig størrelse. På Twitter ble videoen delt av Donovan Sung, selskapets produktdirektør:

Annonse


Av klippet går det frem at grensesnittet forandres dynamisk etter hvordan du bruker telefonen, som forøvrig er gigantisk i utbrettet form, nærmest med nettbrettstørrelse.

Den foldbare telefonen ser hittil ut til å kun være en prototype innad selskapet, og interessant nok har Bin Lin gitt uttrykk for at folks reaksjon til telefonen på nett kan være den avgjørende faktoren for å masseprodusere den. Navnene Xiaomi vurderer for den foldbare telefonen er Dual Flex og Mix Flex – men selskapet har ikke bestemt seg og er åpne for forslag.

Kilde:
Neowin

Annonse