Uber med store sykkel-planer
Uber har store planer for sykkel-oppkjøpet sitt i fjor.

Annonse


Uber med store sykkel-planer

Nå som Uber ansetter en rekke nye arbeidere og setter dem spesifikt i et team for “micromobility robotics” ser det endelig ut til at selskapet prøver å få avkastning på det store oppkjøpet de foretok seg i fjor.

Senke kostnader

I fjor gikk de nemlig til innkjøp av selskapet Jump som sto for deling av elektriske sykler – 100 millioner dollar måtte Uber bla opp for å sikre seg det ganske suksessfulle oppstartselskapet. Ifølge The Telegraph er teamets oppgave å bygge sparkesykler og sykler som selv kan trille tilbake til ladestasjonene sine.

Det hele er naturligvis i et ledd av å senke kostnader som er forbundet med at arbeidere må samle syklene der de legges igjen.

Ikke mange kommentarer fra Uber

Uber selv er veldig knappe med å snakke om de øvrige oppgavene gruppen har, men beskriver det kortfattet i planer om å legge til robotteknologi til inventaret. Inventaret står for øvrig i både elektriske sparkesykler og sykler.

Annonse


I andre nyheter er dessuten selskapet aktivt i disse dager med å på nytt iverksette selvkjørende biler etter at de i fjor var involvert i en trafikkulykke hvor en kvinne ble påkjørt.

Selvkjørende Uber drepte trafikant

Kilder:
The Telegraph
Neowin