Spotify kommer med musikkspiller for bilen
Spotify ruller i disse dager ut et ny bilvisningsmodus for sin mobilapp. Men en ny rapport fra Financial Times tyder på at selskapet har større bilplaner.

Annonse


Spotifys første egenproduserte enhet er laget for bilen din

Både Google og Apple vil innta bilen din med sine plattformer, Android Auto og CarPlay. Men Spotify vil også være en del av bilhverdagen din. Og da ikke nødvendigvis med Spotify-appen på smarttelefonen din.

For til tross for at det selskapet nå ruller ut en egen bilvisningsmodus for sin mobilapp (større knapper når den er koblet til bilen) er de også i ferd med å produsere en egen Spotify-enhet.

Hevder stemmestyrt musikkspiller er like rundt hjørnet

Financial Times siterer anonyme kilder som hevder å vite at Spotify snart kommer med en egen musikkspiller ment for biler.

Enheten vil koste rundt 100 dollar, omtrent 900 kroner, og kobles til stereoanlegget i bilen via Bluetooth. Trolig vil stemmekommandoer være sentralt for denne musikkspilleren. Om den kommer med støtte for strømming via mobildata vites ikke, ei heller hvor stor kapasitet den får.

Annonse


Tryggere enn å bruke smarttelefonen

Foreløpig er det kun et fåtall som har Spotify tilgjengelig gjennom CarPlay og Android Auto, og svært mange bruker bare smarttelefonen sin hvis de vil spille musikk i bilen.

Men det er tross alt ulovlig å fikle med telefonen mens man kjører, så at Spotify kommer med en egen musikkspiller som ikke krever at du fikler med den for å bytte sang, gir mening.

Kan Spotifys musikkspiller for bilen være noe for deg?

 

Kilde:
Financial Times (krever innlogging)

Annonse


Annonse


Annonse