Denne Samsung-ansatte er i alvorlig trøbbel
En Samsung-ansatt ble fotografert med en Samsung Galaxy S10+ på bussen, og det spekuleres i at vedkommende mister jobben sin for å ha tuklet med programvaren.

Annonse


Her er en Samsung-ansatt i alvorlig trøbbel

Det har kanskje aldri før vært så mye spenning knyttet til lansering av en ny Galaxy-rekke som det er nå i påvente av Galaxy S10 og resten av familien, men vi vet i stor grad hvordan de omtrentlig ser ut. Denne gangen har vi nok en gang et bilde, men denne gangen er det av Samsung Galaxy S10+ og i tillegg er den ute i det fri.

Alvorlig trøbbel

På Reddit har noen delt et bilde fra en buss hvor personen som er tatt bilde av holder det som ser ut til å være en Samsung Galaxy S10+. I allerede kjent stil er denne nesten heldekket i skjerm og med tynne rammer, i tillegg til et avlangt kutt for kameraoppsett og sensor.

I kommentarfeltet er det dessuten noen som kan bidra med litt ekstra informasjon, og skal vi tro denne karen så er personen i bildet i dyp trøbbel med Samsung som etter alt å dømme er arbeidsgiveren hans.

Annonse


Fjernet programvare

Brukeren ActuallyWorkOnBixby skriver at telefonen i bildet er en Galaxy 10+ og at personen ser ut til å være på vei til eller fra Suwon-campusen. Telefonen er i bildet pakket inn i et beskyttelsesdeksel av typen flip cover, og det som gjør bildet trøblete er at den ansatte tilsynelatende har fjernet programvaren som setter et vannmerke og en ansatt-ID på skjermen.

Dessuten forteller brukeren at han selv har en Galaxy 10+ og stiller gjerne opp for en spørsmålsrunde hvor han blant annet forteller at kamerahullet er veldig lett å venne seg til. Han omtaler den som en bra telefon, med omtrent samme størrelse som Note 9 men lettere i forhold, samtidig som den er lynkjapp og at det nye OneUI føles utrolig velutviklet.

Samtidig påpeker han at det som de siste par årene ikke utgjør en massiv forskjell fra forrige generasjon, men at fingeravtrykksleseren er veldig grei å ha. Ansiktsgjenkjenningen er dessuten forbedret drastisk, og sammenlignes med Face ID i iPhone X og oppover.

Vurderer du Samsung Galaxy S10/S10+ når den lanseres?

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse