Om ryktene stemmer så jobber Amazon med en egen tjeneste for strømming av spill.

Annonse


– Utvikler egen tjeneste for spillstrømming

De fleste regner med at spillstrømming blir en stor greie i fremtiden, dette har vi bevis på i form av at flere store aktører i bransjen stadig annonserer nye prosjekter for å inntre markedet på ett eller annet vis. Amazon ser ut til å være blant disse, og skal dersom ryktene er sanne lansere sin egen tjeneste i tiden som kommer.

I samtaler allerede

Det er en rapport som skal ha det til at giganten har planer om å lansere sin egen tjeneste, og uten at det går fram altfor mange detaljer så gis det i rapporten uttrykk for at Amazon er i samtaler med flere spillutgivere for potensielt samarbeid på den nye plattformen. Dessuten går det fram av tjenesten tidligst lanseres i 2020, slik at det fremdeles er en stund til vi kan få en offisiell annonsering fra Amazon.

Selskapet har tidligere vist stor interesse for å inntre spillindustrien, eksempelvis i fjor da de etterspurte en ansatt med ansvar for spillrelatert innhold.

Flere aktører

Spillbransjen har hatt enorm vekst den tiden bransjen har vært aktiv i nyere tid, og vi merker at den ene store nyheten forbipasseres av den andre. Nylig annonserte Microsoft det de kaller Project xCloud mens Google annonserte Project Stream med mulighet til å teste Assassin’s Creed Odyssey på plattformen. Vi er spente på å se utviklingen, og følger nøye med dersom Amazon skulle annonsere noe offisielt.

Annonse


Yngst, men størst: – Spill har passert film og musikk

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse