Alienware sin 55-tommer med OLED-panel går i 4K/120Hz.

Annonse


Sjekk dette beistet: 55″ gamingskjerm fra Alienware

Under gårsdagens Alienware-konferanse kan det argumenteres for at OLED-skjermen deres var det mest spennende de kunne vise frem.

4K-oppløsning i 120Hz

Det er snakk om en OLED-skjerm ment for gaming og som lanseres i andre halvdel 2019. Skjermen er utført i det nye Alienware Legend-designet og pakker veldig fine spesifikasjoner. Først og fremst kan det påpekes at skjermen har 4K-oppløsning med støtte for HDR og Dolby Vision samt DisplayPort 1.4 som ellers ikke finnes i andre OLED-skjermer. I tillegg finner man HDMI 2.1-port som dessuten blir å finne i LG sine nye OLED-paneler som lanseres senere i år.

DisplayPort 1.4-støtten tillater en bildefrekvens på opptil 120Hz selv i 4K-oppløsning, og en annen interessant ting er at de nye skjermen til Alienware støtter VRR (variabel bildefrekvens). Det er uvisst hvorvidt det gjelder for FreeSync, G-Sync eller begge. Under kan du uansett se skjermen i aksjon:

Annonse


Pris er hittil ukjent og når det gjelder lanseringsdato så vet vi ikke særlig mer enn at den lanseres en gang i andre halvdel av 2019.

Hvor dyr tror du skjermen blir?

Kilde:
Linus Tech Tips

Annonse