Model S og Model X er snart dyrere å kjøpe direkte fra Tesla.

Annonse


Tesla slutter å selge Model S og X med 75kWh-batteri

Tesla har den siste tiden foretatt mange endringer på bilrekken sin, med blant innskrenkning av av utstyrspakker og lignende. Nå melder Elon Musk på Twitter at selskapet fra og med 13. januar ikke lenger tar bestillinger for Model S og X med det minste batterialternativet.

Har ikke annonsert erstatning

I meldingen går det fram at selskapet slutter å ta inn ordre for Model S og Model 3 med 75kWh-batteriet uten at Musk går direkte inn på hvorfor de beslutter å gjøre dette, men på spørsmål om Tesla forsøker å distansere seg fra batteristørrelse som benevning svarer han bekreftende. Heller ikke en erstatning er annonsert, så det er en interessant beslutning.

Videre oppfordrer Musk til å bestille innen søndag for å få tak i en Model S eller Model X. I praksis betyr dette at med mindre selskapet annonserer en variant til å erstatte den som utgår, blir både Model S og Model X betraktelig dyrere å gå til anskaffelse av.

Hva tenker du – kan det bety at en ny batteripakke er på vei?

Annonse


Annonse


Annonse