PlayerUnknowns Battlegrounds har vært ute en stund, men får nå grafikkoppdatering som gir spillerne en bedre opplevelse.

Annonse


Nå blir PUBG mye bedre på PS4 og Xbox One

Du merker nok et lite sjokk når du går fra PC-versjonen av PlayerUnknown’s Battlegrounds til konsollversjonen og blir møtt med det som for mange er i beste fall halvert FPS og ganske dårlig grafikk ellers sett i forhold til det man får på PC. Nå gjør Bluehole forandringer slik at spillerne får en bedre opplevelse på konsoll.

Bedre ytelse

I en fremtidig oppdatering implementeres en funksjon for dynamisk oppløsning for både PS4 Pro og Xbox One X slik at oppløsningen går fra å være 1440p til 4K i sanntid for å legge opp til mer stabil ytelse på begge konsollene.

Med dynamisk oppløsning aktivert, skriver Bluehole at man får en økning på 20 prosent. Endringene kommer i neste oppdatering.

Annonse


Også vanlig Playstation 4 og Xbox One drar fordeler av endringene i oppdateringen som kommer, for det introduseres en innstilling kalt GPU Instance Culling som gir en boost til ytelsen når denne er aktivert.

Spiller du PUBG på konsoll? Hva synes du om grafikken?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse