Apple skal visstnok ha en ny iPad mini på vei, denne har flash og andre små forandringer, men gir tilsynelatende ingen banebrytende designendringer.

Annonse


iPad mini 5-lekkasje viser radikal kameraforandring med plass til flash

For noen uker siden verserte ryktene om at det kan komme en ny iPad mini tidlig i 2019 der produksjonen allerede kan være i gang når vi nærmer oss januar. I en lekkasje har det nå gått fram bilder av et antatt iPad mini 5-deksel som viser særlig én interessant detalj.

Vertikalt kutt

På Twitter har nemlig Slashleaks delt et bilde av det som antakelig viser dekselet for nye iPad mini – måtte denne døpes 5 eller noe annet av Apple, som kan sies å være noe uforutsigbare når det gjelder å navngi produkter.

Hullet for kameraet er det mest interessante en kommer over på det lekkede bildet dersom det viser ekte vare, hvor det er et vertikalt kutt som matcher oppsettet man finner nye iPad Pro med flash under kameraet. I tillegg til at det kan se ut som vi får flash på nye iPad mini, har det seg slik at den nye, lille iPad-en har fått mikrofonen fjernet fra sin originale plass til midten av det bakre panelet.

https://twitter.com/Slashleaks/status/1077117017671589888

Annonse


3.5mm-inngang og smart connector

Etter bildet å dømme så er det en 3.5mm-inngang på plass ettersom bildet viser at dekselprodusenten har satt av plass til en slik inngang i iPad-ens venstre, øvre hjørne. Dessuten er det kuttet ut et hull sentralt på siden, noe som indikerer at den kommende iPad mini-en har mulighet for såkalt smart-kobling.

I oktober så gikk den stadig så populære analytikeren Ming-Chi Kuo ut med en rapport hvor det går fram at den nye iPad-en kommer enten sent i 2018 eller tidlig i 2019 uten et prisanslag, men med indikasjon om at denne blir kostende omtrent hva en eventuell forgjenger i iPad mini 4 koster ettersom den nye skal inkludere et “billig-panel”.

Disse signalene ble styrket ytterligere i forrige uke da en rapport bekreftet en fremdeles lav pris på nye iPad mini, noe som betyr at  Liquid Retina og Face ID er usannsynlig å finne på den.

Hva må Apple endre i sin neste iPad mini for at du kjøper den?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse