Vi kan ikke være de eneste som gleder oss til Metro Exodus - og heldigvis er det gode nyheter når 4A Games endrer lanseringsdatoen atter en gang.

Annonse


“Metro Exodus” er ferdig – og får ny lanseringsdato

Det tredje spillet i “Metro”-serien får enda en justering på lanseringsdatoen, men denne gangen er dette gode nyheter fremfor dårlige. “Metro Exodus” lanserer 15. februar 2019, en uke før opprinnelig dato før dette som var 22. februar.

Spillet er ferdig

Utover nyheten om at spillets lansering er nærmere enn før, kunne utviklerne fortelle at spillet etter fem år i utvikling endelig har fått status som “gold”, noe som innebærer at spillet mer eller mindre er ferdig utviklet. Dessuten kunne de legge ved åpningssekvensen som er satt sammen av de samme som sto bak åpningene i både Westworld og Game of Thrones:

Ulikt før så tar det nyeste spillet i “Metro”-serien en ny tilnærming på åpen verden-mekanismen, noe som tillater Artyom og spilleren større frihet til å navigere seg rundt.

Annonse


Slik blir «Metro Exodus» som lanseres i høst

“Metro Exodus” kommer til PC, Xbox One og Playstation 4 den 15. februar 2019.

Annonse


Annonse


Annonse