Reklamen til Qualcomm viste et noe mystisk produkt som ser ut som en Windows 10-PC med to skjermer.

Annonse


Mysteriet med to-skjermet Windows 10-PC skal være løst

Det har versert rykter om et helt nytt produkt etter at noen oppdaget en Windows 10-maskin med doble skjermer i reklamevideoen for Snapdragon 8cx.

Sammenlignes med Surface Go

Nå mener noen at de vet hva det er. På Twitter er det en bruker som har lagt merke til at de to sidene på enheten er veldig lik den man finner på Surface Go, samtidig som vedkommende biter merke i at størrelsesforholdet mellom de to er like.

En annen person har også bidratt med det han mener er et et skille mellom tastaturkoblingen på Surface Go er annerledes når denne sammenlignes med andre Surface-produkter. En annen interessant faktor er at det har seg slik at dagens Surface Go er utstyrt med en Intel-brikke, til tross for denne visstnok skulle være utstyrt med en ARM-enhet fra Qualcomm.

Annonse


Dell gjorde tilsvarende

Man minnes dessuten da en demo-applikasjon avslørte at Dell jobbet med det som på samme måte så ut som to Windows-maskiner i samme produkt:

Det blir interessant å se om Microsoft i fremtiden ser effektiv bruk for to enheter kombinert for å introdusere noen smarte løsninger av noe slags, men for nå er det bare et rykte.

Kilde:
MS PowerUser

Annonse


Annonse


Annonse