Nei, dette er ikke inkognitomodus. Google er vanligvis raskt ute med nye funksjoner, men denne gangen tok de seg ordentlig mye tid før de implementerte det folk har mast om lenge. Skjermbildet er tatt i Canary.

Annonse


Gladnyheter for de som bruker Chrome på nyeste MacOS

Vi har tidligere skrevet om Chrome 71-oppdateringen og forbedringene den har ført med seg, men noe helt klart har manglet er mørkmodus-funksjonalitet som går i ett med MacOS Mojave og trenden som er å skimte i bransjen ellers. Dette endrer seg tidlig neste år.

Ferdig testet

I en Reddit-tråd publiserte en Google-utvikler nylig en endring i koden som implementerer “dark mode” i Chromium – den åpne nettleseren som er fundamentet til Google Chrome. Koden skal ha blitt testet grundig og kommet seg gjennom evalueringsprosessen og er nå klar til å bakes inn i en fremtidig oppdatering til den svært populære nettleseren.

Det er spekulasjoner om hvorvidt Dark Mode først blir å se i Chrome 72 eller Chrome 73, men måten Google gjennomfører implementering av slik ny funksjonalitet hender på den måten at de sakte begynner i Chromium og jobber seg fra Canary til Chrome Dev, derfra til Chrome Beta for så å lanseres i sin helhet i vanlig Chrome som brukerne har tilgang til. Prosessen tar omtrent seks uker fra start til slutt, og det forventes at det mørke temaet i Chrome blir tilgjengelig en gang i starten av januar.

Annonse


Foretrekker du Chrome slik det er eller skal du bruke Dark Mode?

Kilder:
Chromium, feilrapporteringer
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse