Nå er dette beistet enda bedre

Nye Razer Blade Stealth har langt tynnere rammer enn forgjengeren.

Blant Razer sin stadig voksende produktportefølje finner vi den lille maskinen som er på vei til å få et ikonstatus: Razer Blade Stealth. Razer har gjort det eneste naturlige som er å gjøre: nemlig oppgradere denne ytterligere fra fjorårets modell. Nå har du blant annet muligheten for 4K-skjerm, mer lagringsplass og Windows Hello.

Flere oppgraderinger

For de som elsker å kunne spesifisere maskinen sin etter egne ønsker er dette gode nyheter, for her kan du velge om du ønsker en full-HD-skjerm som tar hensyn til batteriet eller en 4K-skjerm med sprudlende grafikk. Maskinen settes i direkte konkurranseposisjon overfor bærbare maskiner fra både Apple og Dell, og blir Razer sin mest rimelig prisede PC.

Annonse

Batterikapasiteten på basismodellen med 1080p-skjerm er oppgitt til å være oppyil 13 timer, tre timer mer enn forgjengeren.

Store endringer fra fjorårets modell innebærer 60 prosent tynnere rammer rundt skjermen, oppgradert sett med Dolby Atmos-høyttalere på begge sider av tastaturet og en større Windwos Precision Touchpad som nå har støtte for gester. Også et IR-kamera er på plass, slik at man nå kan bruke Windows Hello.

Fire kjerner

Den nye Blade Stealth er utstyrt med en Intel Core i7-8565U fire-kjerners prosessor som kjører 1.8GHz med Turbo Boost opp til 4.6GHz. Den har dedikert Intel UHD 620-grafikk, 8GB minne, 256GB SATA SSD-lagring og en 1080-skjerm i matte utførelse. Utstyrt slik vil den koste deg det samme som dagens inngangsmodeller som for øyeblikket ser ut til å være i underkant av 18 000 kroner. Det kan se ut som man får mer for pengene på særlig ett vis: fjorårets modell med samme startpris tilsvarte en to-kjerners prosessor der man måtte bla mer for å få fire kjerner.

Om du likevel ønsker å dra det et hakk lengre så får du valget om en berøringsfølsom 4K-skjerm, ny 25-watts versjon av Nvidias dedikerte MX150 grafikkort med 4GB DDR5-minne samt raskere 512GB PCIe SSD-lagring og 16GB minne. Konfigurert slik vil PC-en koste deg noen tusenlapper ekstra – 1899 amerikanske dollar kontra 1399 dollar for basismodellen.

Snart tilgjengelig

Nye Razer Blade Stealth er tilgjengelig i USA med en startpris på 1399 dollar, men kommer snart til Norge og andre europeiske land – sannsynligvis med priser som er tilsvarende dagens modeller.

Vurderer du å kjøpe nye Razer Blade Stealth? Fortell oss hvorfor i kommentarfeltet!

Annonse
Annonse