Nye Razer Blade Stealth har langt tynnere rammer enn forgjengeren.

Annonse


Nå er dette beistet enda bedre

Blant Razer sin stadig voksende produktportefølje finner vi den lille maskinen som er på vei til å få et ikonstatus: Razer Blade Stealth. Razer har gjort det eneste naturlige som er å gjøre: nemlig oppgradere denne ytterligere fra fjorårets modell. Nå har du blant annet muligheten for 4K-skjerm, mer lagringsplass og Windows Hello.

Flere oppgraderinger

For de som elsker å kunne spesifisere maskinen sin etter egne ønsker er dette gode nyheter, for her kan du velge om du ønsker en full-HD-skjerm som tar hensyn til batteriet eller en 4K-skjerm med sprudlende grafikk. Maskinen settes i direkte konkurranseposisjon overfor bærbare maskiner fra både Apple og Dell, og blir Razer sin mest rimelig prisede PC.

Batterikapasiteten på basismodellen med 1080p-skjerm er oppgitt til å være oppyil 13 timer, tre timer mer enn forgjengeren.

Annonse


Store endringer fra fjorårets modell innebærer 60 prosent tynnere rammer rundt skjermen, oppgradert sett med Dolby Atmos-høyttalere på begge sider av tastaturet og en større Windwos Precision Touchpad som nå har støtte for gester. Også et IR-kamera er på plass, slik at man nå kan bruke Windows Hello.

Fire kjerner

Den nye Blade Stealth er utstyrt med en Intel Core i7-8565U fire-kjerners prosessor som kjører 1.8GHz med Turbo Boost opp til 4.6GHz. Den har dedikert Intel UHD 620-grafikk, 8GB minne, 256GB SATA SSD-lagring og en 1080-skjerm i matte utførelse. Utstyrt slik vil den koste deg det samme som dagens inngangsmodeller som for øyeblikket ser ut til å være i underkant av 18 000 kroner. Det kan se ut som man får mer for pengene på særlig ett vis: fjorårets modell med samme startpris tilsvarte en to-kjerners prosessor der man måtte bla mer for å få fire kjerner.

Om du likevel ønsker å dra det et hakk lengre så får du valget om en berøringsfølsom 4K-skjerm, ny 25-watts versjon av Nvidias dedikerte MX150 grafikkort med 4GB DDR5-minne samt raskere 512GB PCIe SSD-lagring og 16GB minne. Konfigurert slik vil PC-en koste deg noen tusenlapper ekstra – 1899 amerikanske dollar kontra 1399 dollar for basismodellen.

Snart tilgjengelig

Nye Razer Blade Stealth er tilgjengelig i USA med en startpris på 1399 dollar, men kommer snart til Norge og andre europeiske land – sannsynligvis med priser som er tilsvarende dagens modeller.

Vurderer du å kjøpe nye Razer Blade Stealth? Fortell oss hvorfor i kommentarfeltet!

Annonse