Administrerende direktør i AMD sier at ray tracing-teknologien er viktig.

Annonse


AMD har store planer for 2019

Det siste året har vært en eneste vill reise i skjermkortverden, først preget av en stor opptur med kryptovaluta som har ført til tomme butikkhyller og stor etterspørsel etter skjermkort, og senere det fullstendig motsatte med svekket interesse for kryptoutvinning og lagerhyller fulle av usolgte grafikkort med manglende etterspørsel.

Nye produkter

Med en ny generasjon produkter som er basert på TSMC sin 7nm FinFET-prosess så tilsier alt at året som kommer blir veldig spennende for alle som er over middels interessert i grafikkort-teknologi.

Da AMD-sjefen Dr. Lisa Su nylig ble spurt om hvordan selskapet skal gi NVIDIA konkurranse med deres nyintroduserte ray tracing-fokuserte Turing-arkitektur, svarte hun at de kommer til å ha en rekke nye produkter som plasserer selskapet i direkte konkurranseposisjon med konkurrenten, også på premiumsegmentet.

Viktig element

Når det gjelder ray-tracing spesifikt så sier hun at det er viktig teknologi, men at det trenger tid for å gå i ett med økosystemet. De jobber tett inntil økosystemet på både maskin- og programvareløsninger og har forventninger om at ray-tracing blir et viktig element i tiden som kommer.

Annonse


Under en kvartalrapportering uttalte hun dessuten at AMD ser gode muligheter til å bygge på momentumet når de legger om til nestegenerasjon produkter med lansering av bransjens første 7-nanometer x86-prosessor og nye GPU-er i de kommende kvartalene.

Tror du AMD kan utkonkurrere NVIDIA og Turing-teknologien deres?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse