Bethesda har lagt ut oversikten over feilrettinger og forbedringer i oppdateringen som kommer i morgen.

Annonse


Her er storoppdateringen til Fallout 76 vi har ventet på

Lanseringen av Fallout 76 har ikke vært en knirkefri opplevelse for Bethesda, der det har vært oppstyr rundt både spillets egenskaper i seg selv og i ettertid hvordan selskapet har håndtert klager fra spillerne, og særlig de som har brukt 2000 kroner på spesialutgaven Power Armor Edition.

Lovet feilrettinger

Når det gjelder spillet i seg selv så har både nykommere så vel som selskapets tilhengere over flere tiår klaget på hvordan Bethesda har gjennomført utviklingen, med klager som retter seg mot alt fra diverse tekniske feil til at spillet er uten mål og mening. I en storoppdatering som sendes ut i morgen, gjør selskapet en del feilrettinger samtidig som de får på plass noen justeringer de lovet forrige uke.

Av det som er å nevne, inngår endringen av maksimal «stash»-lagring til 600 pounds i oppdateringen som kommer, samtidig som Bethesda ikke utelukker at dette skal utvides ytterligere. Videre introduserer oppdateringen stabilitetsforbedringer til både klient og servere, samtidig som antall bilder i sekundet ikke lenger er begrenset på PC.

Balansering

Bethesda har gjort noen balanseringstiltak som innebærer blant annet at bossene man bekjemper dropper mellom to og fire items avhengig av vanskelighetsgrad og level, mens mengden skade man gjør med våpen har økt med 20 prosent. En rekke forbedringer er gjort med brukergrensesnittet og «perk»-kategorien.

Annonse


Når det gjelder feilrettinger har Bethesda rettet et problem som gikk ut på at en av lastningsskjermene pågikk uendelig på konsoll. Spesielt rettet mot Xbox One, har de fikset en feil som gikk ut på at spillet krasjet når man inviterte lagkamerater til spilløkten.

Feilrettingene er i sin helhet beskrevet på Bethesda sin side, lenket under.

Kilde:
Bethesda

Annonse


Annonse


Annonse