Den kalles ikke T-rex for ingenting: TITAN RTX har mer enn dobbelt så mye videominne enn lillebror RTX 2080 Ti.

Annonse


Dette er TITAN RTX – 24GB RAM

Nvidia har den siste tiden fått oppmerksomhet rettet mot seg for både det ene og det andre, med blant annet et stort aksjefall forsøkt forklart i mindre etterspørsel etter grafikkort som følge av svekket interesse for kryptoutvinning. Det har heller ikke hjulpet med haugevis av klager fra kunder som har kjøpt det som hittil har vært toppsjiktet blant de nye generasjonene grafikkort med RTX-teknologi. Til tross for dette har de nå avslørt et beist som tar tronen fra RTX 2080 Ti – nemlig TITAN RTX med vanvittige 24 GB GDDR6-videominne.

Ville spesifikasjoner

Nvidia har offisielt avduket Turing-baserte TITAN RTX som selskapet retter mot både vanlige forbrukere til en viss grad og forbrukere i ledd av mer profesjonelle settinger. Du må selvsagt punge ut dersom du skal ha denne – likegyldig hvilken gruppe du tilhører. Nvidia skriver at Turing-teknologien er selskapets mest betydelige utviklingsområde det siste tiåret og at det presenterer det vi kjenner til som grafikkort på en helt ny måte, med ray tracing og maskinlæring i forbindelse med kunstig intelligens.

Kortet er myntet på kreative sjeler, utviklere og forskere som kan utnytte kortets 130 Tera-flop med ytelse for forskning på kunstig intelligens, dataforskning og andre kreative måter å anvende all kraften på. Vi setter også alle pengene våre på at den kjører Minecraft om det er det du er ute etter.

Høydepunkter:

Annonse


  • 576 multi-precision Turing Tensor-kjerner som gir 130 teraflop
  • 72 Turing RT-kjerner som gir opptil 11 GigaRay per sekund med ray-tracin-ytelse i sanntid
  • 24GB GDDR6-minne med 672GB/s båndbredde – dobbelt så mye minne som forrige generasjon TITAN-kort.
  • VirutalLink-port gir ytelse og tilkobling som kreves av nestegenerasjon med VR-hodesett
  • 100GB/s NVIDIA NVLink, kan koble sammen to TITAN RTX
  • Tre displayport, en HDMI, en USB-C

Redusert pris

TITAN RTX forventes å lansere i Europa og USA senere i desember, med foreslått pris omkring 2500 amerikanske dollar – en markant reduksjon sammenlignet med forrige generasjons TITAN V.

Kilde:
Wccftech

Annonse