Store Microsoft-avsløringer: dette er deres nye produkter
En helt ny type ekstern skjerm, AMD-brikker i Surface Laptop samt en helt ny måte å organisere møter på kan komme fra Microsoft på under to år. Det ser uansett ut til at Surface virkelig har kommet for å bli. Avbildet er Surface Studio 2.

Annonse


Store Microsoft-avsløringer: dette skal være deres nye produkter

Vi tester for tiden Surface Headphones, et produkt som er veldig spennende, om enn langt fra perfekt.

Kommer med ekstern-skjerm

Surface-serien forsvinner nok ikke, og Surface Headphones er helt sikkert selskapets første forsøk av flere på å entre et nytt marked, og de er ikke ferdige.

For det ryktes nå at de skal inn i skjerm-markedet med en Surface monitor uten Windows ombord (altså ikke en Surface Studio). Lanseringen skal visstnok finne sted i 2020, ifølge Brad Sams, forfatter av boka Beneath A Surface.

Modulær skjerm?

Men en grå vanlig skjerm blir det ikke,  for det er allerede hintet av Panos Panay, sjefen for Surface, at denne skjermen blir modulær på en eller annen måte.

Annonse


En annen interessant mulig avsløring er at Microsoft fremdeles jobber med Andromeda, en mobil som visstnok kan brettes ut til å bli et brett, men ifølge samme forfatter har produktet vokst i størrelse. Lanseringen kan forekomme sent 2019.

https://www.instagram.com/p/BqvMEfBn1x4/

En helt ny type møte-assistent?

Et annet produkt som visstnok kommer på markedet, skal være en slags Cortana for møter. Du husker kanskje Microsoft viste frem et svært imponerende og futuristisk møterom tidligere i år? Kanskje kombineres denne nye enheten med Surface Headphones, eller eventuelt et nytt par hodetelefoner neste år. Vi vet nemlig de har en jobb å gjøre på visse områder.

Det kan også komme en Surface Laptop med AMD CPU sent i 2019, da Microsoft som Apple og alle andre er frustrerte over at Intel ikke klarer å få produsere 10 nm. Microsoft sikter seg visstnok inn på AMDs Picasso-brikker.

Intel skal visstnok så vidt ha klart å overtale Microsoft til å vrake ARM i Surface Go. Det er ikke sikkert går neste år.

 

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse