Oppo skal vise frem sin brettbare mobil i februar.

Annonse


Oppo kaster seg på brettbar-toget

Den siste mobilprodusenten til å melde sin interesse og snarlige lansering av en brettbar telefon er kinesiske Oppo som tidligere har lansert spennende produkter, eksempelvis Lamborghini-versjonen av Oppo Find X som kan lade 65 prosent på 15 minutter. Nå sier de nemlig at de har en ny smarttelefon på vei og at den vises fram i februar.

Ulike patenter

Det var ikke mange detaljer og spesifikasjoner Oppos produktsjef kunne avsløre overfor nederlanske Tweakers, men han er klar og tydelig på at selskapet skal vise fram en brettbar smarttelefon på Mobile World Congress om knappe tre måneder. Produktsjefen fortalte dessuten også at Oppo skal gi ut en 5G-telefon i første halvår av 2019.

Hittil har Oppo vært ganske ivrige med patenter som illustrer ulike tilnærminger for slike smarttelefoner – blant disse er en som brettes ut til å bli to-tre ganger så stor som skjermen i utgangspunktet.

Annonse


Flere varianter

En annen variant illustrerer en kreativ løsning for å unngå at den fleksible skjermen tar skade av all foldingen – men vi vet ikke hva vi synes om den gammeldagse tilnærmingen for klapptelefoner:

Hvilke av patentene håper du Oppo bruker i sin brettbare telefon? 

Kilder:
Teakers
The Verge

Annonse