Huawei har ikke spart på kruttet - eller teknologien.

Annonse


Se her – Huawei Nova med kamerahull!

Vi skrev tidligere denne uken en sak om at Huawei ønsker å komme Samsung i forkjøpet med en ny måte å eliminere “busslommen” på – nemlig ved å ha et kamerahull på øverste venstre hjørne. Nå kan det se ut som telefonen er lekket, og den ser ganske så elegant ut.

Lanseres i desember

Huawei Nova heter den nye smarttelefonen fra den kinesiske produsenten og lekkasjen stammer fra personen som den siste tiden har vært opphavet til utallige lekkasjer. Ice Universe har lagt ved to bilder som antakelig viser Huaweis kommende smarttelefon uten busslomme:

Rapportene fra diverse kilder skal altså ha det til at Huawei skal lansere denne i desember for å være den første som introduserer denne kamerautformingen. Det kan ut i fra bildene se ut som telefonen er pakket inn i et deksel, men av det som kan skimtes så ser det ut som Samsung fremdeles kan overgå Huawei ved å ha tynnere rammer på sin telefon.

Hva synes du om telefonen – kan du vende deg til kamerahullet?

Annonse