Apple vurderer måter å gjøre den kommende strømmetjenesten deres mer tilgjengelig for flere folk.

Annonse


Slik vurderer Apple å få deg inn i økosystemet superbillig

Det gir mening at Apple utforsker billigere og mer tilgjengelige alternativer for å tilby mulighet til å bruke deres kommende strømmetjeneste som hittil er meldt til å være gratis for eiere av Apple-enheter. Ifølge rapporter skal Apple ha sett på nye måter å nettopp dette til: blant ideene har vært et Chromecast-aktig produkt og en applikasjon for TV-er med smartfunksjoner.

Billigere alternativ til Apple TV

Nettstedet The Information melder at Apple i den forbindelse har vurdert noe i samme duren som Googles veletablerte Chromecast og Amazons Fire TV Stick for å kunne tilby et langt billigere alternativ som i dagens marked vil være en Apple-TV til omkring 1500 kroner. Konkurrentenes produkter varierer mellom 300 og 600 kroner.

I tillegg til en slik liten enhet som kobles direkte til TV-en, skal Apple visstnok ha vurdert en applikasjon for Smart-TV-er. Om denne ideen vokser til noe større blir interessant å se.

Mistet andeler

Det ville antakelig ha vært et smart trekk for Apple som den siste tiden har tapt andeler i strømmemarkedet med Apple TV-en – deres andel ligger nå så lavt som 15 prosent ifølge Engadget og Parks Associates. I forbindelse med lansering av strømmetjenesten som det investeres store summer i, ville det nok vært en idé å utvide distribusjonen utover de barrierene som er satt i dagens marked.

Annonse


Hadde du vurdert Apples svar på Chromecast?

Kilder:
Engadget
The Information
Parks Associates

Annonse


Annonse


Annonse