Instagram er aktive om dagen: i løpet av de neste ukene vil du se endringer dersom du bruker det sosiale mediet.

Annonse


Instagram gjør profilendringer

I går meldte Instagram i et innlegg at de tester nye måter å utforme profiler på der ulike elementer omplasseres og profilene får et annerledes preg som skal gi et fokusskifte på det sosiale mediet. Det kommer rett etter at de annonserte en større satsing på å fjerne uautentisk aktivitet fra plattformen.

Designendringer

Selskapet skriver at man i løpet av de tre neste ukene kan komme over endringer samt funksjoner og knapper som er omplassert. I tillegg kan det bli en annerledes måte å navigere seg blant ulike vinduer. Bildet under viser et godt eksempel på hva disse endringene kan innebære:

Førsteinntrykket ser ut til å være at følgerantallet ikke i like grad som før er fokusområdet ettersom det er brukt en mindre skriftstørrelse på det og fjernet fra toppen. Ellers er knappene for å følge og å sende melding samlet ved hverandre og man får muligheten til å se felles følgere ved å trykke på en egnet tab.

Annonse


Det populære mediet forteller at endringene kommer i ulike kombinasjoner og forskjellige faser over de neste ukene, at dette ikke nødvendigvis er faste endringer men at de bare holder på med eksperimentering.

Kilde:
Instagram

Annonse


Annonse


Annonse