Ladestasjoner for superlading fra Tesla vil være et hyppigere syn etterhvert som selskapet iverksetter planene sine.

Annonse


Tesla skal lansere ny superlader i 2019

Det ser ut til å være en god tid å eie en Tesla nå, for selskapet ser ikke ut til å gjøre annet enn å pøse på med gode nyheter til Tesla-eiere. På Twitter avslører Elon Musk at en ny generasjon Superchargers kommer neste år samtidig som det allerede eksisterende inventaret med superladere ser ut til å bli fordoblet.

Fordobler antallet

Planen til Tesla er å fordoble størrelsen på superlading-anlegget som i dette øyeblikk omfatter 11 414 aktive superladere fordelt på de ulike, aktive markedene. Dette tallet er forøvrig et stykke unna det som i utgangspunktet var ambisjonen deres, men ved årsslutt i 2019 skal man ifølge Tesla-sjefen forvente at mellom 95 og 100 prosent av befolkningen har superladere innenfor rekkevidde.

Supercharger V3

I tillegg er planen å rulle ut nestegenerasjon med superladere tidlig i 2019, disse skulle egentlig ha kommet for noen måneder siden men selskapet har sett seg nødt til å utsette planene. Musk har tidligere sagt at de nye superladestasjonene er “zombie-apokalypse”-sikre og at de leverer opptil 350kW.

Annonse


Det er interessant å se hvor kjapt ute Tesla kan være med å utvide superlading-nettverket her til lands med den nye typen superladere – hittil er denne informasjonen ukjent.

Er dette noe du ser frem til? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet. 

Annonse


Annonse


Annonse