Denne feilmeldingen har flere brukere av iCloud for Windows fått etter å ha oppdatert til versjon 1809 av Windows 10.

Annonse


Apple og Microsoft jobber på spreng for å rette iCloud-feil

Oppdateringsskandalen ser ut til å ingen ende ta for Microsoft: en feil som hittil kan sies å ha gått under radaren gjør at iCloud-brukere på Windows etter den siste oppdateringen opplever manglende kompatibilitet. Nå jobber Apple og Microsoft sammen for å rette opp i dette.

Feilmelding

Feilen vises når Windows-brukere med den nyeste oktoberoppdateringen prøver å installere nyeste versjon av iCloud (7.7.0.27) – da får man opp en feilmelding som sier at iCloud for Windows krever Windows 7, 8 eller Windows 10 med april-oppdatering senest. Dette kommer etter at folk lenge har hatt problemer i programmet med blant annet synkronisering av bilder.

På supportsiden skriver de at Apple har identifisert en inkompatibilitet med iCloud for Windows der brukere opplever problemer med å oppdatere eller synkronisere delte albumer etter å ha oppdatert til versjon 1809 av Windows.

Annonse


Videre skriver Microsoft at de inntil videre hindrer iCloud-brukernes tilgang til å oppdatere til den nyeste Windows 10-versjonen, og at de jobber med Apple for å ordne opp i problemet slik at iCloud-brukere kan fortsette som før med tilgang til vanlig iCloud-funksjonalitet, inkludert bilder, e-post, filer og mer.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse