Nvidia har skrevet en liten melding for å fortelle at de er kjent med feilen som plager 2080 Ti-eiere.

Annonse


Nvidia svarer på GeForce RTX 2080 Ti-feil

Du burde føle deg relativt trygg når du blar opp i overkant av 12 000 kroner på et skjermkort fra øverste hylle, men den siste tidens erfaringer gjør at dette ikke er tilfelle for de som har gått til anskaffelse av Nvidia sitt nyeste 2080 FE-skjermkort.

Gjelder FE-edition

Folk har i kryss og tvers siden lansering meldt fra om GeForce RTX-grafikkort som har gått på smell etter smell, tilsynelatende helt uten grunn. I stor grad har dette vært gjeldende for folk med Founders Edition av RTX 2080 Ti og starter med at man ser hvite grafikkpartikler på skjermen før datamaskinen stopper og krever omstart.

Kjent med feilen

Sinte 2080-eiere har de siste ukene desperat forsøkt å få Nvidias oppmerksomhet – og først nå har selskapet gitt en liten indikasjon på at de er oppmerksomme på problemet.

Annonse


I et innlegg skriver en representant at testrunden i startfasen var veldig begrenset i omfang og at dette er grunnen til at noen kunder opplever trøbbel med RTX 2080 Ti Founders Edition. De anbefaler videre at du henvender deg til Nvidia sin supportside dersom skjermkortet ditt er utsatt.

Kilde:
GeForce Forums

Annonse


Annonse


Annonse