Det kan virke som om vi er veldig nære PUBG-lansering på PS4.

Annonse


Se her, PlayerUnknown’s Battlegrounds på Playstation Store!

Etter alle lekkasjene og den siste tidens avsløringer er det liten tvil om at Battle Royale-spillet PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) er på vei til Playstation 4 – det er bare et spørsmål om når spillet finner sin vei til Sony sin konsoll.

Vises i to vinduer

Flere brukere melder på ulike forumer at deres Playstation Store-side viser et vindu for å forhåndsbestille spillet som for alvor startet Battle Royale-trenden for snart to år siden.

Bestillingsvinduet har vært smått tilgjengelig for enkelte brukere i den amerikanske versjonen av spillbutikken, og vises både i utforsk-siden og Playstation Plus-vinduet. Når man trykker på spillet så oppstår feilkode med melding om at innholdet ikke kan åpnes ennå.

Ikke like populært

Spillet har vært tilgjengelig i ett år på Xbox One og det skrives fra mange hold at Microsoft sannsynligvis har hatt ett års eksklusivitet på sin konsoll, så det gir mening at Sony og Bluehole gjør en snarlig avduking av Battlegrounds på Playstation.

Annonse


Man tør nesten å påstå at tiden begynner å renne ut for Bluehole.  Spillet deres som en gang var markedets mest populære har mistet markedsandeler til Fortnite og den siste tiden også til Call of Duty som har presentert sin egen Battle Royale-modus kalt Blackout.

Vi vil veldig gjerne vite – venter du fortsatt på PUBG til PS4?

Annonse