Det nyeste spillet til Rockstar Games slår nye rekorder på kryss og tvers. Og gjør deg klar for beta.

Annonse


Red Dead Redemption 2 har allerede solgt mer enn forgjengeren

Red Dead Redemption 2 fortsetter å knuse rekorder.

Solgt mer enn RDR

I en pressemelding skriver Take-Two at spillet er solgt i 17 millioner enheter på verdensbasis, og at det tok spillet knapt åtte dager å selge mer enn det forgjengeren Red Dead Redemption gjorde over en tidsperiode på åtte år.

Take-Two viser til at spillet har slått en rekke rekorder, i disse inngår blant annet det største antallet forhåndsbestillinger på Playstation Network samt største antall salg på første dag i Playstation-butikken.

Red Dead Online i november

Take-Two-sjefen går dessuten langt i å bekrefte noe vi alle har ventet på: Red Dead Online blir tilgjengelig i åpen beta mot slutten av november. Sannsynligvis kan vi forvente å se en kunngjøring av Rockstar Games i nærmeste fremtid – det hadde vært veldig forfriskende å slå seg løs i en eventuell Battle royale-modus i ville vesten-setting.

Annonse


Dette tyder på at Red Dead Redemption 2 kommer til PC

Ser du frem til Red Dead Online, eller er du fortsatt opptatt med historiedelen?

Annonse