Royole sin bøyelige smarttelefon har en 7,8-tommers AMOLED-skjerm.

Annonse


Her er verdens første bøyelige mobil

Det har lenge vært snakk om å introdusere foldbare mobiler i markedet for smarttelefoner. Mens vi kanskje så for oss at en av industrigigantene skulle presentere den første, viser det seg nå at en mer ukjent aktør er førstemann med et reellt produkt som ikke er altfor langt unna lansering.

Presentert i Kina

Under et arrangement i Kina presenterte det California-baserte Royole Corporation (som før øvrig er spesialister på bøyelige skjermer) det de kaller FlexPai, verdens første foldbare telefon. I flat, åpen stilling skal skjermen være 7,8-tommer, mens den forvandles til tre skjermer når den bøyes. Den tredje skjermen som er plassert i kroken mellom hovedskjermene, er ment for å vise varslinger.

FlexPai er utstyrt med Snapdragon 8150-prosessor og 6 eller 8GB minne samt 128, 256 eller 512 GB lagringsplass med mulighet for microSD-kort. Skjermens oppløsning er 1920 x 1440 og mobilen vil ha et 3800mAh-batteri. FlexPai vil kjøre Water OS 1.0, et operativsystem som i stor grad er basert på Android 9.0 Pie.

Levering i desember

Overraskende nok kan den bøyelige telefonen allerede bestilles hvis du holder til i Kina. Prisene er relativt stive, og starter fra 1290 amerikanske dollar for den billigste versjonen med 6GB minne, til 1865 dollar for den dyreste. Ifølge Royole selv skal leveringene finne sted i desember en gang.

Annonse


https://www.youtube.com/watch?v=ZjdGhHLQIH4

Vi er spente på hva dette fører med seg – hva tenker du?

Kilde:
Neowin

Annonse