De som skulle nyte Fallout 76-betaen på PC fikk problemer med nedlasting.

Annonse


Beta-fiasko når Fallout 76 endelig kunne spilles

De som har forhåndsbestilt Fallout 76 får i disse dager et knippe muligheter til å teste spillet i en betaversjon enten det er på konsoll eller PC gjennom Bethesda sin egen spill-plattform. I går gikk ikke alt etter planen, og mange PC-spillere hadde store problemer med å komme i gang fordi spillet slettet seg selv.

Lanucher-feil

De som skulle teste spillet i de få timene det var åpent i beta-modus på PC opplevde en trøblete nedlastingsprosess der de ble nødt til å laste ned 50GB med data opptil flere ganger fordi den slettet seg selv etter at første nedlasting var fullført.

Dette gjorde de utsatte svært opprørte ettersom betatestingen var åpen i knappe fire timer og mye av dette gikk tapt for å laste ned spillet på nytt.

Annonse


I en oppdatering melder Bethesda at morgendagens betaperiode kommer til å vare noen ekstra timer som kompensasjon for feilen som mange PC-spillere opplevde.

Kilder:
Reddit
Kotaku

 

Annonse


Annonse


Annonse