Solgaard Design har en ny Kickstarter-kampanje for å rense verdenshavene.

Annonse


Denne kickstarteren har et veldig ambisiøst mål

Adrian Solgaard i Solgaard Design har startet en Kickstarter (som snart er i mål) for lage ryggsekker av plast hentet opp fra havet. Selskapets mål for de neste fem årene er å fjerne 45 millioner kilogram med avfall.

Første i verden

Daypack, som den nye sekken heter, er den første PC-ryggsekken i verden som i sin helhet er laget av plastavfall plukket opp fra havet. Hvert eksempler innebærer ifølge selskapet at de har fjernet rundt to kilogram plast. Prosessen innebærer blant annet at plasten samles (i første omgang på Maldivene) og sorteres, der det som kan utnyttes blir renset og omgjort til stoff der sluttproduktet er Daypack-sekken.

Solgaard Design er snart i Kickstarter-målet på 25 000 amerikanske dollar (22 000 dollar har kommet inn fra totalt 272 givere). Dette er ikke selskapets første Kickstarter som ser ut til å lykkes, vi har tidligere testet deres Lifepack som hadde høyttaler og solcellelading. 

Rommer alle enhetene dine

Ryggsekken har plass til en 15-tommers bærbar-PC samt andre enheter du måtte ha behov for i farta, stoffet er i en form som ikke tillater sekken å bøyes ujevnt og sidelommene rommer flasker på opptil 1 liter. Den har også en liten lomme foran som fungerer som nøkkelholder og flaskeåpner, i tillegg til en rekke andre skjulte lommer. Det følger også med et sugerør i rustfritt stål. Se øvrige detaljer og spesifikasjoner i denne linken.

Annonse


Sekken kan skaffes ved å gi et beløp i Kickstarter-kampanjen: 64 dollar for Early Bird-utgaven (21 gjenværende eksemplarer), og 85 dollar for den vanlige utgaven. Forventet levering er i mai 2019.

Kilde:
Kickstarter

Annonse


Annonse


Annonse