AMD tolererer ikke sammenligningen Intel og Principled Technologies har gjennomført.

Annonse


AMD svarer på Intels CPU-sammenligning

Tidligere i oktober publiserte Intel og Principled Technologies i samarbeid en rekke tester som var foretatt mellom Intels nye i9-9900K og AMD sin Ryzen 7 2700X, der førstnevnte kom overlegent ut. Nå har AMD gått grundig til verks med å poengtere svakheter i testen som ble gjennomført.

Publiserte lysbilder

Interessant nok var det da Intel løftet embargoen for tester og anmeldelser at AMD bestemte seg for å publisere to lysbilder som har til hensikt å poengtere svakheter i testen som Intel og Principled Techonolgies har foretatt seg.

I ett av lysbildene kritiserer AMD enkelte punkter der Principled Technologies ukritisk har gjennomført testene på de AMD mener er inkonsekvent og unøyaktig grunnlag. Blant annet nevnes det at kjernene i 2700X ble begrenset, at det ble benyttet utspekulerte minne-innstillinger og at det ellers ble benyttet innstillinger som var fordelaktig overfor i9-9900K.

Den første testen skapte en del kontroverser, noe som gjorde at Principled Technologies gjennomførte en ny test. Også denne testen får gjennomgå av AMD, som mener at den hadde en rekke mangler som gjør at den ikke bør kunne brukes i en sammenligning av de to prosessorene.

Annonse


Kilde:
Tom’s Hardware
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse