Google Pixel 3's sitt Glass Tåler Mye
Google Pixel 3's sitt Glass Tåler Mye

Annonse


Google Pixel 3 tåler mer enn fryktet – se bildene

Etter lanseringen av Googles Pixel 3 og Pixel 3 XL, på deres siste pressekonferanse, så har en Reddit-bruker funnet ut at glasset til Pixel 3 og Pixel 3 XL trolig er endel sterkere enn tidligere fryktet.

Reddit-bruker har gjort en skrape test

En ganske så modig Reddit-bruker, vil vi påstå, har nemlig tilbrakt litt tid med den svarte varianten av Googles Pixel 3, og det i en mobil-butikk.

Han utførte Pixel 3-testen mens han var i butikken, og  resultatene er faktisk ganske overraskende i forhold til det man har trodd tidligere, for i sin første testrunde så prøvde Reddit-brukeren å “klø” det matte belegget med neglen.

Dette resulterte i at belegget fikk merke, men at det forsvant fort. I neste test så brukte han en mynt til å skrape på baksiden. Han klarte å produsere en ripe og et merke, men begge disse skadene gikk også helt bort etter en kort stund.

Annonse


I siste runde så brukte personen mer kraft da han skrapte med mynten, og trodde da at mobilen ville etterlate merker. Men det skjedde altså ikke. Ikke dårlig.

Før og etter bildene nedenfor viser resultatene fra Pixel 3-testen:

Google Pixel 3 tåler mer enn fryktet

Google Pixel 3 tåler mer enn fryktet

Pixel 3 klarer å Begrense riper og skader bedre enn Ventet

Til tross for at Pixel 3 har et glass som omkranser (nesten) hele fronten så ser det ut til at Google har klart å lage en telefon som klarer å begrense riper og skader mye bedre enn ventet.

Selvfølgelig er det sannsynligvis ikke en god ide å teste dette ved å bruke nøkler eller mynter mobilen din, men testen viser at Google har tatt kundene på alvor når det gjelder å lansere en ny mobiltelefon som i det minste tåler riper og ganske så harde trykk på glasset. Tester som disse, som er gjort av brukere, bør uansett bli tatt med med en klype salt.

Det er også viktig å merke seg at mens mobiltelefonen ikke fikk permanent skade i denne testen, så betyr det ikke at denne enheten er “umulig” å skrape. Glass er glass, og det kommer antagelig helt sikkert til å bli mer skade over tid når mobilen er mye mer i bruk.

 

Kilde:
9to5google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse