Stor lekkasje: Dette må du vite om Huawei Mate 20 Pro.
Huawei Mate 20 Pro ligger an til å bli en spennende smarttelefon.

Annonse


Stor lekkasje: Dette må du vite om Huawei Mate 20 Pro

16. oktober skal Huawei vise frem sitt nye flaggskip, Mate 20 Pro. En stor lekkasje sørger for at mye er avslørt før selskapet går på scenen i London om få uker.

Stor avsløring

Nettstedet Girafa, oversatt av Gizmochina, har fått tilgang til promoteringsmateriale for kommende Huawei Mate 20 Pro, og de avslører følgende:

Batteriet er på 4200 mAh med støtte for trådløs lading. Opp fra 4000 mAh for fjorårets modell. Det hevdes at batteritiden er 21 prosent bedre enn Mate 10.

Mate 20 Pro har også et trippelkamera som P20 Pro, med én forskjell: Telefotolinsen til  erstattes med en ultravindvinkel. Selvfotokameraet på fremsiden er på 24 megapiksler. Kameraet har også ny AI-teknologi, kalt HiVision. Tilsvarende Google Lens.

Annonse


Denne appen gjør noe genialt med busslommen til Huawei P20 Pro

Ny type minnekort

Lagringsplassen starter på 64 GB med 4 GB minne. Mate 20 Pro har støtte for minnekort, men ikke microSD-kort. I stedet går Huawei for nanoSD. Minijacken er fremdeles til stede.

Skjermoppløsningen er QHD+. Mate 20 Pro har et bredt mobilhakk som inneholder frontkamera og 3D-sensor for avansert ansiktsgjenkjenning. Mobilen har også fingersensor integrert i skjermen.

 

Kilde:
Girafa

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse