Logitech lanserer Apple Pencil-alternativ.
Logitech Crayon er et rimelig alternativ til Apple Pencil, men er ikke like avansert.

Annonse


Logitech lanserer Apple Pencil-alternativ

I dag lanserer Logitech iPad-pennen Crayon. Pennen, eller blyanten, er riktig nok allerede tilgjengelig, men frem til nå er det kun studenter som har hatt mulighet til å kjøpe den. Nå blir den tilgjengelig for alle. Dessverre for alle som hadde håpet på et rimeligere alternativ til Apple Pencil, støtter Crayon kun av Apples rimeligste iPad på 9,7 tommer.

Ikke like avansert

Logitech beskriver Crayon som en pikselnøyaktig blyant. Selskapet forklarer at den er utformet i et barnevennlig materiale og et slitesterk design, og at den bruker Pencil-teknologi for en følsom, presis og komfortabel skriveopplevelse. Merk at den ikke støtter trykkfølsomhet, men den har en smart tupp som gjør at man kan styre fyldigheten til skriften dynamisk. Dette ved å endre vinkelen på tuppen.

Man kan også hvile hånden på skjermen mens man bruker Crayon.

«Etter å ha utviklet den som et læringsverktøy, er vi stolte over å kunne gjøre vår første digitale blyant, Logitech Crayon, mer tilgjengelig. Nå kan flere skapere, drømmere og læringsvillige uttrykke seg og utvikle nye ideer ved hjelp av 9,7 tommer-utgaven til iPad.

Annonse


Logitech Crayon jobber sømløst med iPad og de mest populære kreative appene fra App Store. Uansett om du lærer deg å skrive et nytt språk, tar notater, markerer et skjermbilde eller PDF-dokument, eller visualiserer en idé, så er dette det perfekte verktøyet for oppgaven», , sier vice president for mobility i Logitech, Michele Hermann, i en pressemelding.

https://youtu.be/bhoENtthHsY

I Norge lanseres Logitech Crayon i oktober og den veiledende prisen er på 749 kroner.

 

Kilde:
Pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse