Microsoft redesigner Skype igjen.
Slik blir Skype på iPhone.

Annonse


Microsoft redesigner Skype igjen

I fjor lanserte Microsoft en oppdatert utgave av Skype med et helt nytt grensesnitt til mobil og PC, men overhalingen ble ikke akkurat tatt godt imot. Nå annonserer selskapet planer om en ny designoppdatering.

Ble ikke tatt godt imot

Blant nyhetene i fjor var den Snapchat Stories-liknende menyen “Highlights”, men den fjernes i en kommende oppdatering.

“Samtaler ble vanskeligere og Highlights falt ikke i smak hos majoriteten av brukerne. Vi var nødt til å ta ett steg tilbake og gjøre det enklere”, skriver Skypes designsjef Peter Skillman i et blogginnlegg.

Som du kan se i skjermbildene er det et rent Skype-design Microsoft jobber med. Hovedfokuset ligger i det som er kjernefunksjonaliteten til Skype, nemlig meldinger, videosamtaler og anrop.

Annonse


Microsoft skal oppdatere Skype med nytt design.
Microsoft skal oppdatere Skype med nytt design. (Ill.: Skype)

Gjør flere endringer

I innlegget forklarer designsjefen at de fokuserer på følgende ting for Skype: forenklet navigering, å gjøre det enklere å finne kontakter og levere et moderne og ferskt brukergrensesnitt

“Vi har sett på hvordan folk bruker Skype-appene, vi har gjennomført grundige tester globalt og utviklet prototyper for å teste nye konsepter. Vi lytter til tilbakemeldingene deres og er forpliktet til å forbedre Skype-opplevelsen basert på det dere forteller oss”, skriver Skillman.

Skype-designet med nattmodus.
Skype-designet med nattmodus. (Ill.: Skype)

Hva syns du om de nye Skype-planene til Microsoft?

 

Kilde:
Skype