Google fjernet nyttig Windows 10-tillegg for Chrome.
Timeline-utvidelsen ble fjernet fra Chrome Web Store.

Annonse


Google fjernet nyttig Chrome-tillegg for Windows 10

Timelinje, eller tidslinje som er det norske navnet, er en av de store funksjonene i april-oppdateringen til Windows 10. Her kan man for eksempel enkelt se surfehistorikken sin, men en av ulempene er at kun Edge har offisiell støtte. Det løste utvikleren Dominic Maas ved å publisere Timeline-tillegg for Chrome og Firefox i midten av juli, men gleden ble kortvarig for Chrome-brukerne.

Ble tatt ned

På Twitter skriver Maas at tillegg ble fjernet fra Chrome Web Store på grunn av Windows-varemerket. Han legger til at en oppdatert utgave er på vei, men at den fremdeles ikke er blitt godkjent av Google – en prosess som vanligvis tar kort tid.

Dermed er det uklart når tillegget, som er blitt lastet ned nærmere 15 000 ganger, blir tilgjengelig i Chrome Web Store på nytt. Det er også uklart hvilket selskap som står har beordret utvidelsen fjernet fra Chrome Web Store.

https://twitter.com/dominicjmaas/status/1025979246487863296

Annonse


For sikkerhets skyld har Maas oppdatert navnet på tillegget for Firefox, men han har uansett ikke hørt noe fra Mozilla om et eventuelt varemerkeproblem.

 

Kilde:
MSPowerUser

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse