Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Timeline-utvidelsen ble fjernet fra Chrome Web Store. (Ill.: Microsoft)

Google fjernet nyttig Chrome-tillegg for Windows 10

Det er uklart om det kommer tilbake.

Timelinje, eller tidslinje som er det norske navnet, er en av de store funksjonene i april-oppdateringen til Windows 10. Her kan man for eksempel enkelt se surfehistorikken sin, men en av ulempene er at kun Edge har offisiell støtte. Det løste utvikleren Dominic Maas ved å publisere Timeline-tillegg for Chrome og Firefox i midten av juli, men gleden ble kortvarig for Chrome-brukerne.

Ble tatt ned

På Twitter skriver Maas at tillegg ble fjernet fra Chrome Web Store på grunn av Windows-varemerket. Han legger til at en oppdatert utgave er på vei, men at den fremdeles ikke er blitt godkjent av Google – en prosess som vanligvis tar kort tid.

Dermed er det uklart når tillegget, som er blitt lastet ned nærmere 15 000 ganger, blir tilgjengelig i Chrome Web Store på nytt. Det er også uklart hvilket selskap som står har beordret utvidelsen fjernet fra Chrome Web Store.

For sikkerhets skyld har Maas oppdatert navnet på tillegget for Firefox, men han har uansett ikke hørt noe fra Mozilla om et eventuelt varemerkeproblem.

 

Kilde:
MSPowerUser

Stikkord: chrome, Google, windows10