Hvit telefon med ett kamera.
Hvit telefon med ett kamera.

Annonse


Bilder av Google Pixel 3 XL lekket

I løpet av helgen som var, har XDA Developer Forum-medlemmet, dr.guru, postet et innlegg hvor han påstår å ha fått tak i en Google Pixel 3 XL-telefon – Googles flaggskipmodell som blir lansert senere i år.

Stemmer overens med lekkede skjermbeskyttere

Android Police skriver at telefonens design stemmer overens med skjermbeskyttere som lekket tidligere i år. Dette gir ryktet noe mer vekt, og peker i klar retning av at den neste Google-telefonen kommer med en leppe øverst på skjermen.

Telefonen føyer seg i rekken av topptelefoner med leppe øverst på skjermen.
Telefonen føyer seg i rekken av topptelefoner med leppe øverst på skjermen. (Ill.: Dr.guru / XDA Developer Forum)

 

4 GB RAM og 64 GB lagringsplass

Dr.guru kunne videre skrive at han ikke kunne boote telefonen, da den har blitt fjernformatert av Google. Han klarte likevel å finne ut at telefonen har 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass ved bruk av fastboot. Disse spesifikasjonene er identiske med det som kommer med dagens Pixel 2 XL-telefon.

Annonse


Bare ett kamera

Slik bildene viser, har telefonen bare ett kamera på baksiden. Google kaster seg med andre ord ikke på trenden der telefoner utstyres med flere kameraer – slik som Huaweis P20 pro. Med tanke på at Pixel 2 fikk gode kritikker for sitt kamera, trenger det ikke være en negativ ting at telefonen “bare” er utstyrt med ett kamera på baksiden.

Google har tidligere lansert sine Pixel-telefoner i oktober, og vi får mest sannsynlig servert flere rykter i ukene som kommer.

Kilder:

The Next Web
Android Police

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse