- Du er et forferdelig menneske.
Tesla hevder den angivelige sabotøren truet dem.

Annonse


– Du er et forferdelig menneske

Tesla-sabotasjesaken har tatt en ny vending etter at en venn av den angivelige sabotøren, Martin Tripp, skal ha ringt bilprodusenten og sagt at Tripp truet med å angripe fabrikken i Sparks i Nevada med våpen.

Varslet politiet

– I går mottok vi en telefonsamtale fra en venn av herr Tripp som fortalte oss at Tripp ville dra til Gigafactory og “skyte løs”. Vi har varslet politiet og har gjort ting for å forbedre sikkerheten ved Gigafactory, sier en talsperson for Tesla til CNBC.

Nyhetsmediet har vært i kontakt med Tripp som ikke ønsker å kommentere påstandene, men til Washington Post sier han at han ikke har kommet med slik trusler. Mannen omtaler påstandene som “sinnssyke”.

Utvekslet e-poster

Samtidig har Washington Post publisert en e-postutveksling mellom Tripp og Tesla-sjef i Elon Musk. Førstnevnte nekter for å ha forsøkt å få andre til å få skylden for sine handlinger. Han beskylder samtidig Tesla for å ha solgt biler som ikke er trafikksikre.

Annonse


“Du burde skamme deg for å ha forsøkt å lure andre. Du er et forferdelig menneske”, skriver Musk i en av e-postene.

Overfor CNN sier Tripp at han fikk fyken fordi han forsøkte å fortelle investorer og allmenheten at Model 3-biler har skadede batterimoduler og at Tesla har blåst opp produksjonstallet for Model 3.

 

Kilder:
Washington Post,
CNN,
CNBC

Annonse