Realteks nyttige lyd-app kommer til Microsoft Store.
Realtek Audio Control er ikke klar helt ennå.

Annonse


Realteks nyttige lyd-app kommer til Microsoft Store

Lydselskapet Realteak skal lansere en versjon av Audio Control-appen i Microsoft Store.

Tilsvarende funksjoner som den “gamle”

Appen er allerede på plass i appbutikken i Windows 10, men for øyeblikket ser lanseringen ut til å være begrenset ettersom ikke alle får installert. Det melder både brukere på Reddit samt MSPowerUser som skriver at installasjonen feiler. Vi opplever også det samme, men mye tyder på at appen ikke er mange dagene, eller timene, unna.

I beskrivelsen står det følgende om appen:

“Realtek Audio Control gir den beste lydopplevelsen med Realtek Audio Control. Du kan justere lydenhetens effekter og all lydenhetsinnstillingene i denne appen.”

Annonse
MSPowerUser skriver at Microsoft Store-utgaven av Realtek Audio Control har de samme funksjonene som Win32-utgaven. Fordelen med en Microsoft Store-utgave av appen, er at den oppdateres automatisk via butikken og er bedre optimalisert enn den vanlige utgaven som også må støtte eldre systemer.

 

Kilder:
MSPowerUser,
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse