Falske piratfilmer lurer seg inn i Chrome Web Store.
Nei, denne utvidelsen lar deg ikke strømme filmen gratis i 4K.

Annonse


Falske piratfilmer lurer seg inn i Chrome Web Store

Nettstedet TorrentFreak skriver at flere og flere lureapper som utgir seg for å være lenker til strømming av filmer i 4K, har klart å lure seg inn på Chrome Web Store.

Ligger under temaer i butikken

Via Chrome nettmarked, som er det norske navnet for siden, kan man laste ned all slags innhold til den populære siden og inkluderer ting som temaer og utvidelser.

Innhold som nå har lurt seg inn i Google-butikken, ligger under temaer – noe de på ingen måte er. I stedet lover innholdet 4K-strømming av storfilmer som blant annet “Ready Player One” og “Rampage”.

Det er ikke første gang det rapporteres om farlige utvidelser i Chrome Web Store. Senest forrige måned ble det kjent at 20 millioner personer har lastet ned farlige annonseblokkere.

Annonse
Styr unna

TorrentFreak har undersøkt lenkene og det viser seg at de leder til nettstedet Vioos.co, som nettstedet omtaler som “en plattform som hardt forsøker å utgi seg for å være en piratstrømmeside, men at den ikke tilbyr noe som helst”.

I enkelte tilfeller blir man også videresendt fra Vioos-domenet til EtnaMedia. Dette er et domene som tidligere er blokkert av MalwareBytes på grunn av mistenkelig adferd, skriver nettstedet.

“Når man trykker på spill av-knappen på filmer på Vioos.co, blir brukerne videresendt til en annen side kalt Zumastar som ber besøkende om å “opprette en gratis konto” for “tilgang til ubegrensede nedlastninger og strømming”, skriver TorrentFreak.

Et raskt nettsøk viser at “temaene” fortsatt er å finne i Chromes nettmarked. Google har så langt ikke kommentert saken.

 

Kilde.
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse