- Vi hadde ikke gjort en "Battle Royale"-modus hvis vi trodde at vi ikke ville gjør det best.
Black Ops 4 skal yppe seg mot Fortnite og PUBG.

Annonse


– Vi hadde ikke gjort en “Battle Royale”-modus hvis vi trodde at vi ikke ville gjør det best

Spillene “Fortnite” og “PlayerUnknown’s Battlegrounds” er på alles lepper om dagen, men fremover vil duoen møte på sterk konkurranse fra allerede etablerte skytespill. Et av dem er “Call of Duty”.

– Vi har ti år historie

Det er allerede kjent at “Black Ops 4”, som ventes i høst, vil ha den populære “Battle Royale”-modusen, og studioet bak spillet har stor tro på hva de gjør med sjangeren.

– Vi hadde ikke gjort et “Battle Royale”-spill hvis vi trodde at vi ikke ville gjør det best og bedre enn alle andre, sier “Black Ops 4”-designer Matt Scronce i et intervju med Finder.

Han fortsetter:

Annonse


– Vi har et stort bibliotek med innhold, ti år historie, vi har den beste våpenfølelsen på markedet, de beste bevegelsene, så vi er ikke bekymret over det. Helt ærlig er vi kun bekymret over å lage dette så morsomt som mulig.

– Vi gjør ting annerledes

Scronce sier videre at det absolutt er plass til flere titler i spillmarkedet og at de store kan eksisterte side om side.

– Det vi gjør kommer til å bli annerledes. Noen spillere kommer til å lene seg mot oss og andre vil lene seg mot andre spill. Vi lager noe som vi har det veldig gøy med og jeg tror vi kan bygge på det, sier han til Finder.

Tror du årets “Call of Duty” kan hevde seg med “Fortnite” og “PUBG”?

 

Kilde:
Finder

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse