Se det nye Gmail-designet.
Gmail blir fornyet.

Annonse


Se det nye Gmail-designet

Nettstedet The Verge har fått tilgang på nye Gmail som får en aldri så liten designoverhaling. Hos nyhetsmediet kan du se hvordan det nye designet blir.

Flere nyheter

Google har ikke sagt noe offentlig om den kommende utformingen, men har ifølge rapportene varslet G Suite-administratorer om en kommende utrulling som i førsteomgang går til brukere i “Early Access Program”.

Som du kan se i bildene til The Verge, får Gmail i nettleseren et friskt og rent utseende. Én av nyhetene er at andre Google-apper som kalenderen integreres bedre i e-postleseren slik at man slipper å gå frem og tilbake mellom de to. Dette via den nye høyrefanen som også viser Keep-notater og gjøremål.

Smarte svart

E-postredigereren oppdateres med “Smart Reply”-funksjonen som allerede er tilgjengelig på mobilappen. “Smart Reply” fungerer ved at den skanner e-postene til brukeren og på bakgrunn av den informasjonen kan lage korte, automatiserte svar. En annen e-postnyhet er muligheten til å slumre nye e-poster i en viss periode. Da blir de borte til et satt tidspunkt.

Annonse


Hvis du ikke liker det nye designet, kan du velge mellom to andre oppsett – ett av dem heter “Compact” og likner ifølge The Verge mye på det nåværende designet.

 

Kilde:
The Verge