Nå vet vi nesten alt om HTC U12+: Fire kameraer, Snapdragon 845, 128 GB lagring og 8 GB minne.
Bildet viser det som skal være HTC U12+ og ble lekket av Evan Blass.

Annonse


Nå vet vi nesten alt om HTC U12+: Fire kameraer, Snapdragon 845, 128 GB lagring og 8 GB minne

Nettstedet GSM Arena siterer kinesiske kilder som, sammen med tidligere rykter fra Evan Blass, har avslørt det meste av spesifikasjonene til kommende HTC U12+.

Uten hakk i skjermen

Fra tidligere har faktisk deksellekkasjer avslørt at U12+ vil ha fire kameraer – to foran og to bak – og et rammeløst design uten hakk. Med de ferske spesifikasjonslekkasjene begynner ting å ta form.

Skjermen har et format på 18.5:9, som avslører at det er snakk om et rammeløst design. Den er 5,5 tommer stor og har en oppløsning på 2960 x 1440 piksler (QHD+).

Videre har U12+ hele 128 GB lagringsplass – med støtte for minnekort opptil 2 TB – og 8 GB minne. Mobilen drives for øvrig av en kraftig Snapdragon 845-prosessor.

Annonse
Fire kameraer

Hva med kameraet? Jo, lekkasjene sier fire kameraer, to på hver side. Hovedkameraet på består av en sensor på 12 megapiksler med en blenderåpning på f/1.5 med UltraPixel 4 og UltraSpeed AF. Sensor nummer to er ifølge rapportene på 16 megapiksler.

Begge skal ha støtte for optisk bildestabilisator.

På fremsiden sitter det to sensorer på 8 megapiksler med både optisk bildestabilisator. og HDR Boost-støtte.

Lekkasjen peker også mot Edge Sense 2, som er den nyeste utgaven av selskapets klemmegrensesnitt. Sist er det snakk om IP68-sertifisering og hurtiglading for batteriet som også kan lades trådløst. Batterikapasiteten fremkommer ikke i lekkasjen.

HTC U12+ forventes i løpet av april.

 

Kilde:
GSM Arena

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse