Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Flere iPhone-brukere har trøbbel med Messenger-appen. (Ill.: Facebook)

Plagsom feil rammer Messenger på iPhone

Appen krasjer helt og omstart hjelper ikke.

Enkelte iPhone-brukere opplever et noe frustrerende problem i Messenger-appen.

Messenger-trøbbel på iPhone

Det viser seg at appen plutselig krasjer og ifølge rapportene hjelper det verken å starte appen eller mobilen på nytt, eller å reinstallere den. Problemet ser ut til å oppstå når man skriver en melding i Messenger og autokorrektfunksjonen til iOS retter et ord.

Overfor TechCrunch bekrefter Facebook problemet og at det jobbes med å identifisere det, men for øyeblikket finnes det ikke noen kjent løsning. Vi har forsøkt å gjenskape problemet på en iPhone 8 Plus uten hell, så alle Messenger-brukere med iPhone er ikke rammet.

 

 

Stikkord: facebook, iphone, messenger