Slik ser Qualcomm for seg et nytt produkt med deres nye brikke.
Slik ser Qualcomm for seg et nytt produkt med deres nye brikke.

Annonse


Nå får snart ørepluggene dine mye lenger batterilevetid, blir enda mindre og smartere

Qualcomm kan nå avsløre at de hevder å ha utviklet ny trådløs lyd-teknologi som vil forbedre signalstyrken og batterilevetiden på øreplugger.

Mindre forstyrrelser og mye bedre batterilevetid

Selskapets nye brikke, Qcc5100, har nemlig mer signalkraft, noe som betyr at lyden ikke kommer til å kuttes like ofte når man er i nærheten av mange andre med Bluetooth-utstyr.

Brikken støtter Bluetooth 5 og det er snakk om intet mindre enn 65 prosent mer energisparing – med andre ord nesten tre ganger mer lyttetid før produktet må lades.

2018 er året lyd blir smart

De er også smartere. Det innebærer at de kan levere bedre støyisolering og ikke minst mulighet til å endre lyden du hører slik at du kan få med deg at det er togets siste stoppeplass. Det er til syvende sist opp til produsentene som implementerer denne brikken hva de ønsker å fokusere på, men dette er jo lovende.

Annonse


Foreløpig er det ikke annonser forbrukerprodukter med QCC5100 innabords, men Qualcomm sier de snakker med en rekke store produsenter om lanseringer. Vi håper og regner med å se produktene i god tid før desember.

 

Kilde:
Gizmodo