HP Spectre x360 15 drives av Intel/AMD-kortet.
HP Spectre x360 15 drives av Intel/AMD-kortet.

Annonse


Dette er en av de første PC-ene med Intels AMD-brikke

Mange vil nok mene at det er overraskende at Intel og AMD lager brikker sammen. Nå har HP annonsert en av de første PC-ene som leveres med Intel Core-prosessorer med AMD-utviklet grafikkort – som ble avslørt i går.

AMD eller Nvidia? Valget er ditt

HP Spectre x360 15 er navnet på PC-en som leveres med det spesielle brikkesettet. Ifølge HP er PC-en kraftig nok til at man kan redigere 3D-foto og -bilder, utvikle apper, redigere 4K-videoer og spille spill.

Man kan også konfigurere modellen med Nvidia GeForce MX 150-grafikkort.

Designet er i hovedsak likt fjorårets modell der den største nyheten kanskje er at PC-en nå har numerisk tastatur til høyre for tastaturet. Spectre x360 15 har også berøringsskjerm og selskapet introduserer en Tilt Pen med Windows Ink-støtte. Den kan også skilte med Windows Hello-ansiktsgjenkjenning og fingersensor.

Annonse


Batteritid er opptil 13,5 timer med støtte for hurtiglading 90 prosent på 90 minutter.

Intel-variant av ARM-maskin

Envy x2 er en annen, interessant PC-nyhet fra HP. Du husker kanskje modellen med samme navn som HP viste frem under et Qualcomm-arrangement mot slutten av fjoråret. Den ARM-drevne med 20 timer batteritid og 4G-støtte.

HP har også en Intel-variant av denne som leveres med en syvende generasjon Core-prosessor. Den har valgfri 4G-tilkobling og ikke like god batteritid (opptil 16,5 timer).

Her er Intel-utgaven av Envy x2.
Her er Intel-utgaven av Envy x2. (Ill.: HP)

I tillegg viser PC-giganten frem tjenesten OMEN Game Stream som gjør det mulig å strømme PC-spill til hvilken som helst Windows 10-enhet, ikke ulikt Nvidia GameStream.

Norsk pris og tilgjengelighet for PC-ene er ikke kjent, men de forventes på markedet i løpet av våren.

 

Kilde:
Windows Experience Blog