Selskapet lover god ytelse i en liten formfaktor.
Selskapet lover god ytelse i en liten formfaktor.

Annonse


Denne PC-er like liten som Raspberry Pi og like kraftig som en MacBook

Størrelsesmessig kan LattePanda Alpha sammenliknes med mini-PC-en Raspberry Pi, men den skal yte like godt som Apple MacBook.

Med Windows 10 og støtte for Linux
LattePanda Alpha drives nemlig av samme prosessor som Apples 12-tommer, en syvende generasjon Core m3-brikke fra Intel. I tillegg har den 8 GB GDDR3-minne og 64 GB lagringsplass.

Av tilkoblinger og trådløse egenskaper har PC-en Gigabit Ethernet, 802.11ac, wifi, USB 3.0. USB-C og støtte for video-ut i en oppløsning opptil 4K. På plass er Windows 10 Pro, men også støtte for en rekke Linux-distribusjoner.

Gjør det godt på Kickstarter
DFRobot er selskapet bak PC-en som for øyeblikket er tilgjengelig i en kampanje på Kickstarter. Kampanjen har i skrivende stunde samlet inn nærmere 1,2 millioner kroner med et opprinnelig mål på 815 000 kroner. Planen er å lansere LattePanda i mars 2018.

Annonse


Selskapet retter LattePanda Alpha i hovedsak mot utviklere, som jobber med Tingenes Internett og robotteknikk, som er avhengig av å koble ulike ting til PC-en. Det er kanskje derfor de omtaler den som “verdens mest hackbare datamaskin”.

 

Kilde:
Kickstarter