AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule lever fortsatt, men hvor lenge?
AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule lever fortsatt, men hvor lenge?

Annonse


Apple har endelig rettet farlig WiFi-hull

Apple har endelig tettet det farlige KRACK WiFi-hullet.

Lever på lånt tid
Oppdatering 7.7.9 er for 802.11ac-basestasjonene, mens versjonsoppdatering 7.6.9 er til for 802.11n-produktene. Oppdateringene gjelder for AirPort Express (lansert juni 2012), AirPort Extreme (juni 2013) og AirPort Time Capsule (juni 2013).

Det var tilbake i november i fjor at det ble ryktet, ganske hardnakket av Bloomberg, at disse WiFi-produktene til Apple skulle fases ut.

Det høres logisk ut, da det egentlig ikke er i Apples kjerneproduktgruppe å selge slikt, men enn så lenge har det altså ikke skjedd, men det faktum at det tok dem så langt tid å tette dette alvorlige hullet fra oktober, tyder på at de ikke prioriterer dem.

Annonse


 

Kilder:
Apple
Apple