Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Her er Vinci 2.0. (Ill.: Insperio Inc.)

Disse øreproppene har to innebygde skjermer

Og støtte for wifi og 3G-nett.

For et snaut år siden skrev vi om de smarte hodetelefonene Vinci som gjorde suksess på Kickstarter. Nå er oppfølgeren her, igjen via Kickstarter.

Vinci 2.0
Den nye modellen heter Vinci 2.0 og nå er øreputene byttet ut med propper hvis kabel slynger seg rundt nakken til brukeren. På hver side av «nakkedelen» sitter den en skjerm slik at man kan se hva som foregår på øreproppene. Amazons stemmeassistent Alexa er innebygget og man kan bruke den til å sende meldinger og ringe. Man kan også styre det meste av musikken og funksjoner med stemmekommandoer, men man kan også styre volumet og bytte sang med gester på øreproppen.

Vinci 2.0 har støtte for tjenester som Spotify, SoundCloud og Amazon Music og musikken kan man enten strømme eller lagre på øreproppene som har 8-32 GB lokal lagring avhengig av modell. I tillegg har de støtte for wifi, 3G-nett og Bluetooth slik at man la mobilen ligge på for eksempel løpeturen. Øreproppene har et innebygget batteri på 600 mAh som ifølge produsenten skal holde til 20 timer med avspilling via Bluetooth.

Vinci 2.0 er tilgjengelig i modellene Lite, Pro og Super. Det som skiller dem er lagringsplassen på henholdsvis 8, 16 og 32 GB samt at Pro og Super har støtte for «Active Smart Noise Cancellation».

 

Kilde:
Kickstarter

Stikkord: kickstarter, vinci